Let op: je bevindt je nu in het archief van het IN10 Weblog. Terug naar het huidige weblog

UAR op Connect

Op 12 november vindt Connect! plaats, een nieuwe media workout voor de culturele sector. Tijdens deze conferentie zullen Jacco Ouwerkerk (Interactive concepter bij IN10) en Ferry Piekart (digital curator bij NAi) een workshop geven over digitale architectuur.

In deze workshop zullen vragen omtrent het gebruik van UAR centraal staan. Hoe werkt UAR? Waarom is er voor deze applicatie gekozen en wat zijn hier de voordelen van? En hoe komt een dergelijke applicatie tot stand?

Op 12 oktober jl. heeft Jacco een dergelijke presentatie gegeven over Augmented Museum Experiences op de Design by Fire conference in Amsterdam.

View more presentations from IN10.

De conferentie wordt georganiseerd door Museum Future. Benieuwd naar het programma? Klik dan hier.

MuseumFuture en de CONNECT! conferentie zijn een initiatief van ErfgoeDigitaal.