Fullscreen image

Digitale diepgang onder zeeniveau!

Stichting Werelderfgoed Kinderdijk

In Kinderdijk sta je midden in de Nederlandse geschiedenis. En een paar meter onder NAP! Ons land werkt er al eeuwen samen met water en wind om de boel droog te houden. Tot nu toe vertelden alleen de molens en waterwegen het verhaal van de Lage Landen, maar vanaf nu kunnen bezoekers dit verhaal ook beleven met de Kinderdijk-app. In de gratis app vind je alles om nog meer uit je bezoek te halen. Tickets, achtergrondinformatie, rondvaarten en audiotours regel je nu gewoon met je smartphone.

  • Resultaat De app verrijkt de beleving van elke bezoeker van Kinderdijk. Via meerdere audiotours en interactieve kaart kunnen mensen het gebied op een bijzondere en persoonlijke manier leren kennen. Met deze digitale verdieping zijn de molens en unieke geschiedenis van Kinderdijk klaar voor de toekomst.
Fullscreen image

Maak kennis met Kinderdijk

Download gratis audiotours met je ticket

Met de app kun je tickets kopen voor Kinderdijk en de rondvaarten. Met die tickets kun je ook gratis de audiotours downloaden. Er zijn lange en korte tours, voor volwassenen en kinderen. In de audiotours wordt je door een kenner uit de streek meegenomen op ontdekkingstocht langs alle bijzondere plekken in het molengebied. Via de handige kaart van het gebied zie je altijd waar je bent en kun je nog meer over het gebied te weten komen.

split image

Ga op avontuur in de omgeving

Wil je na afloop van je bezoek aan de molens nog een kopje koffie drinken of een rondvaart maken? Of zoek je nog een fietstocht of een hotel in de buurt? Ook daarover vind je alle informatie in de app. Zo leer je op je gemak alle leuke plekken van het omliggende gebied kennen.

split image
Fullscreen image

Sneak preview: Werelderfgoed Kinderdijk in 3D

Om de groeiende groep internationale bezoekers het Nederlandse watermanagement door de eeuwen heen beter uit te leggen én te laten beleven, wordt het werelderfgoed in 3D ontwikkeld. Een stuk vakmanschap van eeuwen geleden komt in 2019 digitaal weer volledig tot leven.

split image
Website screenshot